Webshop

A BIBURI Design márka termékcsoportjai:
– textiljátékok,
– kézzel festett papír tároló zsákok és textil tároló zsákok valódi bőr pántokkal,
– névvel/felirattal ellátott, állatos gyerekszoba dekorációk,
– állatos ujjbábok,
– babatakarók,
– babakocsi táskák,
– nyomdai minőségű nyomatok illusztrációimról,
– színezők gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek.
A webshop eléréséhez kattints IDE!

Textiljátékok

DSC_2621

Webshop ITT. Az első játékot, amit nagyobb közönségnek is megmutattam, 2010 augusztusában készítettem. Ez egy medve volt – ma is itt henyél egy polcon, karján egy horgonnyal, pólóján egy sárka kiwicsibével. Igen-igen távoli elődje volt ez a mai, kiurasodott-csinosodott medvének, melynek neve PORTZ.
A medve után következett a baba úgy fél évvel később, aztán a nyúl, a macska, a róka, a ló, a panda. És, azt hiszem nincs vége, valami alakítás, fejlesztés, újítás mindig van.
A legtöbb figurán nincsen könnyen letéphető, leszakítható, lenyelhető kicsi fém vagy műanyag rész, ezeket már a nagyon apróknak, újszülötteknek is ajánlom. Néhány játékra applikálok gombot, szalagból masnit, vászonból virágot, de hogy egészen biztonságos legyen a három év alatti kisgyermeknek, az eredeti, applikált játékokat kérésre elkészítem applikáció nélkül vagy átalakítom őket. A panda szemei biztonsági műanyag szemek, ezen kívül a többi figura szemeit kézzel varrom.
A felhasznált textilek minden esetben előmosottak. A játékok töltőanyaga ún. poliészter rostszál, gyakran párnákhoz, paplanokhoz is ilyet használnak. Térfogatát megtartja mosás után is. A figurák kézzel, kézmeleg vízben kímélő mosószerrel tisztíthatók; jó, ha a szárítás felcsipeszelve történik, így átjárja őket a levegő.
A játékok készítésében a minőségi anyagok használata, a pontos, aprólékos munka, a szem számára harmonikus arányok és a színek összhangjának megtalálása vezérel, mindenekelőtt azért, mert hiszem, hogy a gyermekek kezébe adott tárgyakkal formáljuk esztétikai érzéküket.
A játékok a szabástól a kézi applikáción át a végső öltésekig egyesével, sok-sok kézimunkával és odafigyeléssel készülnek, hogy hosszú ideig kiállják a velük való játékot és kalandot.
A macik, macskák és nyulak rendelhetők nevekkel is, kék-fehér vagy piros-fehér csíkos pólóval (lásd a fenti macis képet)!

Papírzsákok

DSC_2226Kézzel festek minden darabot stencilek, minták nélkül, saját motívumok, tervek alapján. Jelenleg elérhető minták: medve, panda, macska, nyúl, kutya, róka, oroszlán és mosómedve.
Alkalmas játékok, könyvek, magazinok, fonalak, textilek, csomagolópapírok, stb. tárolására.
A zsák háromrétegű, 25 kg-ig strapabíró.
Teljes mérete 45x80x13 cm, a felső rész lecsavarása után lesz kb. 60 cm magas.
Üresen is megáll a talpán.
Webshop ITT.

 

Textilzsákok

DSC_2658Erős pamutvászonból készült tároló zsákok valódi bőr pántokkal.
Alkalmas játékok, könyvek, magazinok, fonalak, textilek, csomagolópapírok, stb. tárolására. A nagyobb zsákoknak hosszabb pántjai vannak, így használhatók válltáskaként is (magasság: 43 cm, szélesség felül: 55 cm, alja: 40×27 cm [ovális]).
A panda dekoráció ún. flex vinyl fólia, felülete matt, környezetre ártalmatlan.
Webshop ITT.

 

Személyre szóló gyerekszoba dekorációk

DSC_1328

Egy egység magassága (figura+betű) nagyjából 20 cm.
Szeggel, csavarral, felragasztott kampókkal lehet falra, ajtóra, (ovis) szekrényre stb. feltenni vagy fel lehet kötni a babaágy rácsára is.
FIGYELEM! A dekoráció nem játék, kérlek, ne add 3 év alatti kisgyermek kezébe!
Válassz 17-féle állat közül!
Webshop ITT.

Állatos ujjbábok

ujjbab 4

Az ujjbáb magassága kb. 10 cm.
Műanyag és fém alkatrészeket nem tartalmaz, de van/lehet ragasztott darabja (pl. a tigris csíkjai), ezért, kérlek, 3 év alatti gyermek kezébe felügyelet nélkül ne add!
Válassz 17-féle állat közül ITT!

 

 

 

 

Reprodukciók illusztrációimról

képekKeretezhető nyomdai minőségű reprodukciók kreatív vagy matt műnyomó papíron.
Lap mérete: A4 (210×297 mm).
Kép mérete: kb. 170×200 mm.
A választék ITT megtekinthető.

 

 

 

Színezők

DSC_0077

11 darabos színező készlet saját grafikáimmal.
Színezés, festés után keretezhetők vagy borítékban postázható.
Az egyes lapok hátulja üres fehér.
Anyag: szépen színezhető és festhető műszaki karton (180 gr/nm).
Méret: A6 (105×148 mm).
Webshop ITT.

Hozzászólás